Preloader
Professioneel beauty clinic in Antwerpen
Huidverzorging

Van huidverzorging naar huidverbetering.

Het gelaat is het visitekaartje van uw lichaam. De eerste indruk zegt vaak alles. Een verzorgde gezichtshuid spreekt dan ook boekdelen. Wij gaan zowel extern als intern de huid behandelen. Met onze nieuwe huidanalyse toestel kunnen wij precies meten en weten wat jou huid nodig heeft. Wij raden aan om met een scan (OBSERV520) te starten om de juiste product advies te krijgen. Namelijk 70% resultaat is wat je zelf doet.

Wij zijn gespecialiseerd in huidverbetering. Wij verhelpen alle probleem huiden. Heb je last van acne/onzuiverheden of van roodheden (rosacea/couperose)? Sommige klanten hebben ook last van pigment of littekens op de huid. Wij kunnen een behandelplan op stellen om jou permanent van je probleem af te helpen.

Maak vandaag nog een afspraak bij House of Dollz voor uw gelaatsverzorgingen in Antwerpen.

Elke huid is anders en heeft bijgevolg ook andere behandelingen en verzorgingen nodig. Wanneer u een droge huid hebt, is het belangrijk om te hydrateren. Hebt u last van mee-eters? Dan kan een chemische peeling de remedie zijn om uw gezicht wat frisser te laten ogen. Ook pigmentvlekken kunnen verminderd worden door de juiste behandeling toe te passen. Bij schoonheidssalon House of Dollz in Antwerpen bent u aan het juiste adres. Deze gespecialiseerde skinexpert weet precies wat u nodig heeft om weer te stralen. Alle huidbehandelingen worden met veel deskundigheid en de nodige kwaliteitsproducten uitgevoerd.

Hier kan u terecht voor de volgende gelaatsverzorgingen:

Huidverzorging

Andere diensten

Bent u geïnteresseerd in andere professionele schoonheidsbehandelingen? Wilt u buiten uw gelaat, ook uw nagels, voeten en wenkbrauwen onder handen laten nemen? Ook dan biedt House of Dollz alles wat u zoekt tegen een scherpe prijs. Denk maar aan een verfrissende manicure, een professionele pedicure met een langdurig resultaat. Maar ook wanneer u het beu bent om uren voor de spiegel te staan, kan u een afspraak maken voor het plaatsen van permanente make-up zoals powderbrows.

Aarzel niet en neem vandaag nog contact op via telefoon, mail of het contactformulier voor meer informatie of het inplannen van uw schoonheidsbehandeling. Hier geniet u van begin tot einde en loopt u met een prachtig en blijvend resultaat weer buiten.