Preloader
Professioneel beauty clinic in Antwerpen
House of dollz

Verschillende gezichtsverzorgingen

Elke huid is anders en heeft bijgevolg ook andere behandelingen en verzorgingen nodig. Wanneer u een droge huid hebt, is het belangrijk om te hydrateren. Hebt u last van mee-eters? Dan kan een chemische peeling de remedie zijn om uw gezicht wat frisser te laten ogen. Ook pigmentvlekken kunnen verminderd worden door de juiste behandeling toe te passen. Bij schoonheidssalon House of Dollz in Antwerpen bent u aan het juiste adres. Deze gespecialiseerde skinexpert weet precies wat u nodig heeft om weer te stralen. Alle huidbehandelingen worden met veel deskundigheid en de nodige kwaliteitsproducten uitgevoerd.

Jonge onderneming, ruime ervaring

Beautysalon House of Dollz

House of Dollz werd op 4 november 2019 uit de grond gestampt door zaakvoerster Sara. Met een passie voor schoonheid en gezondheid startte ze met dit schoonheidssalon. Elk teamlid heeft een eigen specialiteit waardoor u als klant bij iedere verzorging een topbehandeling krijgt. Het personeel is goed opgeleid en heeft een ruime ervaring zodat de beste resultaten kunnen gegarandeerd worden. Hier kunnen vrouwen van alle leeftijden terecht voor de verzorging van gelaat, handen, voeten en lichaam.

Maak een afspraak

In dit schoonheidssalon wordt exclusief voor vrouwen gewerkt. De ligging van het salon is makkelijk bereikbaar. Maak vandaag nog uw afspraak of neem contact op via telefoon, mail of het contactformulier voor meer informatie over de aangeboden schoonheidsbehandelingen.

5/5

Geweldig!

Gebaseerd op 41 reviews.

Ik ben al jaren vaste & trouwe klant bij house of dolls. Alle behandelingen worden tot in perfectie uitgevoerd. De eigenaresse Sara is super gedreven en laat je helemaal thuis voelen.

Elise Pringels

Perfectie is waar ze naartoe streeft en als klant doet het deugd te zien dat elke behandeling ze doet alsof het voor haar is en dit is zo belangrijk!!! Dank u!

Kimberley De Greef

Alles wordt gedaan zoals je wenst ze late je niet ontevreden naar buiten 😍 heb al van alle soorte behandelingen gedaan en altijd tevreden !

Soraya Cecere