Preloader
Professioneel beauty clinic in Antwerpen
permanente makeup

Geen uren meer voor de spiegel met permanente make-up

‘s Ochtends hebt u vaak weinig tijd. U bent gehaast om naar uw werk te vertrekken en de kinderen aan school af te zetten. Toch vraagt uw ochtendroutine in de badkamer vaak meer tijd. Dan biedt schoonheidssalon House of Dollz dé oplossing met permanente make-up in Antwerpen. Hier kan u terecht voor professionele powderbrows met een uitstekend resultaat. Maak vandaag nog uw afspraak.

Powderbrows voor een natuurlijk effect

Wenkbrauwen zijn een niet te onderschatten onderdeel van uw gezichtsuitstraling. Bijgekleurde wenkbrauwen kunnen al snel een onnatuurlijk effect geven. Het kost bovendien veel tijd voor de spiegel. Door te kiezen voor permanente make-up waarbij powderbrows de techniek is die House of Dollz hanteert, bent u verzekerd van een prachtig resultaat. Powderbrows is een semi-permanente techniek waarbij er met een dunne naald een poedereffect wordt aangebracht. Het resultaat is blijvend tot twee jaar. Aarzel dus niet en kies voor een behandeling bij dit beautysalon.

permanente makeup

Maak een afspraak

Bent u geïnteresseerd in andere professionele schoonheidsbehandelingen? Wilt u buiten het plaatsen van permanente make-up zoals powderbrows, ook uw nagels, gelaat en wenkbrauwen onder handen laten nemen? Ook dan biedt House of Dollz alles wat u zoekt tegen een scherpe prijs. Denk maar aan een verfrissende manicure of pedicure of een professionele gezichtsverzorging met een langdurig resultaat.

Aarzel niet en neem vandaag nog contact op via telefoon, mail of het contactformulier voor meer informatie of het inplannen van uw schoonheidsbehandeling. Hier geniet u van begin tot einde en loopt u met een prachtig en blijvend resultaat weer buiten.